2021. 04. 11. vasárnap, Leó, Szaniszló
Ők most a legjobban kereső sportolók Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben az amerikai Forbes magazin kedden publikált rangsora szerint. A csatár tavaly június 1. óta bruttó ... ...
Korlátozzák a felvehető hitelnagyságot Csehországban Szeretnének megelőzni egy esetleges jelzáloghiteles katasztrófát.
Nagy visszaesést várnak a német autóexportban Az Egyesült Államokba irányuló német autóexport hosszabb távon a felére csökkenhet, ha a washingtoni kormány fenyegetéseit betartja és megemeli az importvámot - írta az MTI. A vámemelés összességében ... ...
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Az Aldi már Olaszországban terjeszkedik


Az Aldi olaszorszgi tevkenysge elindtsval az Aldi Dl vllalatcsoport mr ngy fldrsz tizenegy orszgban lesz jelen - ll az ruhzlnc Origohoz eljuttatott kzlemnyben. A piacra lps koordincijt az olasz lenyvllalat tovbbi tmogatst is az ausztriai HOFER KG vgzi. A nemzetkzi terjeszkeds miatt a vllalat kt taggal bvti a cgvezetst.

Az els olaszorszgi Aldi-zletek mrcius 1-i megnyitsval Castellanzban, Trentban, Roveretban s ms vrosokban a vllalatcsoport folytatja nemzetkzi terjeszkedst. A piacra lps elksztst az Aldi Dl vllalatcsoport nemzetkzi tevkenysgnek kiptsben mr korbban is rszt vllal osztrk HOFER KG vgezte. Ausztria, Svjc, Szlovnia s Magyarorszg mellett a cg ezzel a vllalat olaszorszgi tevkenysgt is tmogatja.

Kt ve kezdtk

A piacra lps elksztse kzel kt vet vett ignybe, a HOFER KG szmos trgyalst kveten mr 2015-ben operatv tevkenysgbe kezdett a „Quadrante Europa" nemzetkzi ruforgalmi kzpont egyik veronai irodjban.

Olaszorszgban mrcius elejn egyszerre 10 zletet nyit meg a diszkontlncForrs: AFP/Daniel Leal-Olivas

Azta mintegy 4800 ngyzetmteres telephelyrl irnytja a diszkontlc olaszorszgi tevkenysgt.

Az olaszorszgi kzpontban kzel 880 munkatrs dolgozik, szmos terleten, a logisztikai feladatoktl kezdve a munkaer-felvtelig bezrlag

Az ausztriai stratgia jszer interpretcija

Az olaszorszgi indulssal a vllalat jl ismert alaprtkeit, az egyszersget, a felelssgvllalst s a megbzhatsgot az j helyszn belfldi adottsgaihoz igaztja. A legfontosabb cl, hogy a teljes rtkteremtsi lncon belli hatkony folyamatok kialaktsval, a vsrlk a lehet legkedvezbb rakon a lehet legmagasabb szint bevsrlsi lmnyben rszesljenek az zletekben.

Innovatv diszkontlnc lvn a »mindent egy kzbl knl zlet« elve alapjn, mint minden ms orszgban, itt is a mindennapi let legfontosabb szksgleteit szolgl termkek teljes krt biztostjuk." Clunk, hogy vsrlinkat megszabadtsuk a hossz bevsrl utaktl s amennyire csak lehet, leegyszerstsk a vsrls folyamatt – fogalmaz Gnther Helm, a HOFER KG elnk-vezrigazgatja.

Diszkontfilozfia olasz hatsokkal

Mrcius 1-jn egyszerre tz zlet nylik meg, s tbb mint 45 tovbbi zlet nyitst tervezik szak-Olaszorszgban az els vben. Az j lelmiszerzletek bels kialaktst, illetve a boltok knlatt kln az olaszorszgi piaci ignyek alapjn fejlesztettk ki.

A cg szerint az olaszorszgi koncepcit a korbbi modellek felhasznlsval igaztjk a helyi ignyekhezForrs: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az olaszorszgi zletek knlata a mindennapi lethez szksges termkek szles palettjt leli fel – s a diszkontelv alapjn – tlnyomrszt sajtmrks termkekbl ll.

A termkek kzel hromnegyede kzvetlenl Olaszorszgbl szrmazik, mert az olasz vsrlk legfontosabb elvrsai az lelmiszerekkel kapcsolatban a regionalits, a minsg s a frissessg.

A lehet legjobb minsg folyamatos biztostsa rdekben az rucikkek gondos kivlasztsi folyamaton esnek t, s szles kr tesztek eredmnyeknt kerlnek az zletekbe.

Az ehhez szksges hatkony logisztikai folyamatokat jl mutatja az olasz Mantua tartomnybl szrmaz friss paradicsom pldja: a paradicsomot leszedse utn a beszllt az Oppeanban tallhat raktrba juttatja el. A logisztikai kzpont ruberkeztetsn vgzett minsgellenrzstl az zletekbe rkezsig legfeljebb tizenkt ra telik el.


További hírek

Így mentik meg a világ legnagyobb magvú, matuzsálemi korig élő növényét

A Seychelle-szigetek legendás pálmájának magja akkora mint egy ember feje.


Egyre népszerűbb itthon az elektronikus fizetés

Ahol van online pénztárgép, ott elektronikusan is lehet fizetni.


A kormány négy újabb pályázatot ír ki falusi fejlesztések támogatására

A pályázatokat május 12-e és június 11-e között lehet benyújtani, mondta Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.


Tengeri kertekben termeszthetik a jövő táplálékforrását

Az eddig kevéssé ismert tengerifű növény fenntartható, gazdaságos és különösen egészséges.


Melyik országban szinte megfizethetetlenek a lakások?

Már a romos épületekért is vagyonokat kell fizetni.


Rettegett a markolókezelő, aki megpróbálta kiásni a Szuezi-csatornába szorult teherhajót

Világszenzáció volt a kép, amelyen a hajóhoz képest apró géppel dolgozott.


Rengeteg autót szállított le a Rolls-Royce az elmúlt negyedévben

Ismét jól fogytak a különleges autócsodák.


Románia lett Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere

A magyar-román üzleti fórumon elhangzott az is, hogy cél a két ország együttműködésének további erősítése.


Elképesztő roham a brit Tescóban: 87 ezren álltak online sorba egy fura termékért

Kerti bútorból valószínűleg még sohasem rendeltek annyit, mint Angliában egy akciós rattan székből.


Tudta, hogy méhekkel felderíthetők a robbanószerkezetek?

Különleges kísérletek folynak Horvátországban, hogy megtalálják a még a föld alatt lévő taposóaknákat.