2021. 09. 25. szombat,
Aggasztó a helyzet - az európai bírói szervezetek sürgősen találkoznának az EU bizottság elnökével Közös levélben fordultak Ursula von der Leyenhoz az európai legfelsőbb bíróságok szövetsége, az európai bírói egyesület és az európai igazságügyi tanácsok hálózatának elnökei - írja az Index. A legmagasabb ... ...
Tízezrek maradtak áram nélkül Csehországban Több tízezer háztartás maradt áram nélkül Csehországban az országon szombat éjféltől átvonuló rendkívül heves, esővel kísért szélvihar miatt. Komoly fennakadások vannak a közlekedésben is - jelentette ... ...
Faültetés volt Budakeszin a Fenntarthatósági Témahét keretében A Fenntarthatósági Témahét kiemelt eseménye az iskolai faültetési program.
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Ez én vagyok! Bud Spencerrel kezdődik az Arany Fácán sörmárka tavaszindító játéka


Személyesen Bud Spencer buzdít részvételre az Arany Fácán április 7. és május 7. között zajló izgalmas játékában. A fődíj egy 50 fős sör-virsli kerti party. A játék célja, hogy olyan élet-utakat, egyedi történeteket mutasson be és ismerjen el, amelyek mögött az időtálló értékteremtés, a példamutatás áll.

arany_facan_logo

„A márka imidzséhez, alapelveihez, személyiségéhez igazodik ez a játék. Szerettünk volna fogyasztóinknak egy olyan lehetőséget teremteni, mely által mi is közelebb kerülünk hozzájuk, ugyanakkor elismerjük mindazokat az értékeket, amelyeket több év munkával ők maguk teremtettek. Ebben egy ikonikus személyiség támogatását kértük, aki pályájával maga is maradandó értéket teremtett és a magyarok egyik nagy kedvence a mai napig” – fogalmazott Palkó András, a HEINEKEN Hungária Zrt. helyi márkákért felelős group brand menedzsere.

Bud Spencer római otthonában fogadta az Arany Fácán sör csapatát, itt mondta el a játékban részvételre buzdító üzenetét. A 85 éves „buldózer” számára Magyarország, a magyar rajongók nagyon sokat jelentenek. Még így, hatvan év távlatából is nagy örömmel emlékszik vissza utolsó vízilabdás mérkőzésére, amelyet éppen itt Budapesten, a magyar válogatott ellen vívott 1955. december 2-án. „A magyar rajongóimnak különösen sokat köszönhetek. Tudom, hogy több rajongói klub is működik, hihetetlen, hogy a magyar közönség mennyire kitartó, lelkes, és ez nekem nagyon sokat jelent. Természetes, hogy elfogadtam egy ilyen izgalmas magyar felkérést. Sőt, remélem hamarosan személyesen is el tudok menni Magyarországra” – mondta jókedvűen a világsztár.

Ez én vagyok! – itt van tehát a lehetőség, hogy most megismerjük azokat a példaképeket, akik egy-egy közösség számára időtálló értékeket teremtettek. A május 7-éig tartó játékban a közönség szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri az 50 fős kerti partyt.

„induljon a játék! De figyelem, jó munkát végezzetek, különben dühbe jövünk!” – hangzik az üzenet végén, mely itt érhető el[1] mindenki számára.

Részletek a játék honlapján[2] és az Arany Fácán facebook-oldalán[3].

References

  1. ^ itt érhető el (youtu.be)
  2. ^ játék honlapján (ezenvagyok.hu)
  3. ^ facebook-oldalán (www.facebook.com)


További hírek

Századvég: Meglepetésnek tekinthető a Moody's felminősítése

A három nagy hitelminősítőnél most azonos szinten van az ország megítélése.


Megmutatjuk, hogyan hasznosul egy hordó kőolaj

Nem csak üzemanyagok készülnek abból, hanem tisztálkodási szerek is.


Éles viták kereszttüzébe kerülhet az Északi-sarkkör

Hatalmas olaj- és gázkitermelési projektek indulhatnak a térségben, miközben a világ távolodna a fosszilis tüzelőanyagoktól.


Vesztegetés és pénzmosás miatt nyomoznak egy amerikai nagybank ellen

Brazíliában kétes ügyletek miatt vizsgálat indult a JPMorgannel szemben.


Magyarország kontinensünk egyik legsikeresebb befektetési célországává válik

Debrecenben és Szegeden nyit új IT fejlesztő és szolgáltató központokat egy üzleti informatikai megoldásokat nyújtó német cég.


Magyar tervezők is részt vesznek a Milano FashionWeeken

A rangos nemzetközi divatshow élőben is követhető, mutatjuk, hogyan.


Rekordmagas lehet a bruttó hazai termék növekedése az idén

Magyarország elérte a járvány előtti gazdasági teljesítményét - emelte ki Varga Mihály a Közgazdász-vándorgyűlésen.


Az innovatív technológiák jelentős versenyképességi előnyt jelentenek a vállalkozások számára

Magyarországon a munkatevékenységek közel fele lenne automatizálható - derül ki a Századvég kutatásából.


Bejegyezték a Grand Tokaj Zrt. új tulajdonosát

Alapítványi tulajdonban folytatja munkáját a Tokaji borvidék legnagyobb borászata.


Tovább nőtt a biztosítók díjbevétele az idei első fél évben

A Mabisz adatai szerint több mint 10 százalékos volt a növekedés.