2021. 06. 22. kedd, Paulina
Hihetetlen számok: így tünteti el Kína a vidéki szegénységet Generációk távlatában nézve, óriási előrelépést mutathat fel a távol-keleti ország.
Teljes lezárás jön az M5-ösön - leterelik hétvégén az autósokat Építési munkálatok miatt útlezárásokra kell számítani az M5-ös autópályán Kecskemét térségében - írja a Police.hu. Teljes szélességében lezárják az M5-ös autópályát a 73-as és a 91-es kilométer között ... ...
Átlagos évet zárt a mezőgazdaság 2017-ben Nem sikerült megismételni a tavalyi, kiemelkedő évet.
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Ez én vagyok! Bud Spencerrel kezdődik az Arany Fácán sörmárka tavaszindító játéka


Személyesen Bud Spencer buzdít részvételre az Arany Fácán április 7. és május 7. között zajló izgalmas játékában. A fődíj egy 50 fős sör-virsli kerti party. A játék célja, hogy olyan élet-utakat, egyedi történeteket mutasson be és ismerjen el, amelyek mögött az időtálló értékteremtés, a példamutatás áll.

arany_facan_logo

„A márka imidzséhez, alapelveihez, személyiségéhez igazodik ez a játék. Szerettünk volna fogyasztóinknak egy olyan lehetőséget teremteni, mely által mi is közelebb kerülünk hozzájuk, ugyanakkor elismerjük mindazokat az értékeket, amelyeket több év munkával ők maguk teremtettek. Ebben egy ikonikus személyiség támogatását kértük, aki pályájával maga is maradandó értéket teremtett és a magyarok egyik nagy kedvence a mai napig” – fogalmazott Palkó András, a HEINEKEN Hungária Zrt. helyi márkákért felelős group brand menedzsere.

Bud Spencer római otthonában fogadta az Arany Fácán sör csapatát, itt mondta el a játékban részvételre buzdító üzenetét. A 85 éves „buldózer” számára Magyarország, a magyar rajongók nagyon sokat jelentenek. Még így, hatvan év távlatából is nagy örömmel emlékszik vissza utolsó vízilabdás mérkőzésére, amelyet éppen itt Budapesten, a magyar válogatott ellen vívott 1955. december 2-án. „A magyar rajongóimnak különösen sokat köszönhetek. Tudom, hogy több rajongói klub is működik, hihetetlen, hogy a magyar közönség mennyire kitartó, lelkes, és ez nekem nagyon sokat jelent. Természetes, hogy elfogadtam egy ilyen izgalmas magyar felkérést. Sőt, remélem hamarosan személyesen is el tudok menni Magyarországra” – mondta jókedvűen a világsztár.

Ez én vagyok! – itt van tehát a lehetőség, hogy most megismerjük azokat a példaképeket, akik egy-egy közösség számára időtálló értékeket teremtettek. A május 7-éig tartó játékban a közönség szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri az 50 fős kerti partyt.

„induljon a játék! De figyelem, jó munkát végezzetek, különben dühbe jövünk!” – hangzik az üzenet végén, mely itt érhető el[1] mindenki számára.

Részletek a játék honlapján[2] és az Arany Fácán facebook-oldalán[3].

References

  1. ^ itt érhető el (youtu.be)
  2. ^ játék honlapján (ezenvagyok.hu)
  3. ^ facebook-oldalán (www.facebook.com)


További hírek

Az év végéig élnek a kedvező szabályok a Szép-kártyánál

Az adó csökkent, az adható keret nőtt, és marad az alszámlák átjárhatósága is.


A kiemelkedő márkák közé választották a Gránit Bankot

A pénzintézet egy éven át viselheti a Superbrands védjegyet, amelyet a saját szakterületükön kimagasló minőséget elért márkáknak ítélnek oda.


Új ajánlatot tett a kártérítés összegére az Ever Given tulajdonosa

Folytatódik a konténerhajó kálváriája, de állítólag közel a megegyezés a jelenleg is veszteglő hajó ügyében.


Gyémánt helyett csupán kvarckristályt találtak a szerencsevadászok egy afrikai faluban

A helyszínen begyűjtött kövek vizsgálatából egyértelműen kiderült, hogy nem gyémántokról van szó.


Ha nem lesz kétszer ennyi ebből a nyersanyagból, veszélybe kerülhet az elektromos autók gyártása

2030-ra meg kellene duplázni a kobaltkínálatot ahhoz, hogy lépést lehessen tartani a kereslettel.


A bankok és az arany jobban szennyezik a környezetet, mint a bitcoin?

Úgy tűnik, a kriptovaluta energiaigénye csekélyebb, mint a globális bankrendszeré.10 bombázó szupermodell, akik felfoghatatlan pénzeket keresnek idén - galéria

Gyönyörűek, és a világ is kíváncsi rájuk: ők 2021 legjobban fizetett női sztárjai a kifutókon.


A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv

2021-ben a gazdaság eléri azt a pontot, ahol a járvány előtt tartott, és 2022-ben 5,2 százalékos gazdasági növekedés várható, mondta Varga Mihály.


A korábbiaknál hosszabb hajók is áthaladhatnak a világ egyik legfontosabb csatornáján

Felfele módosították a méretkorlátot a Panama-csatornánál. De vajon behajózhatna-e oda az Ever Given?