2020. 09. 28. hétfő,
Így szakad ketté az ország - szomorú adatok Magyarországról A gazdagabb települések előnye tovább nőtt, míg a szegények egyre jobban leszakadtak - ez derül ki GKI Gazdaságkutató Zrt. elemzéséből, melyben megbecsülte a települések vásárlóerejét - amely az életminőség ... ...
Elúszott Budapest - gondok a tömegközlekedésben A heves esőzés miatt három villamosjárat helyett pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este a Facebook-oldalán az MTI szerint. A közlekedési vállalat szerint ... ...
Budapest helyett Magyarországot népszerűsítik A Magyarország turisztikai országmárka építéséről döntött a kormány. A kormány döntött a Magyarország turisztikai országmárka építéséről, ennek érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. rövid távú ... ...
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Újabb kreatív Maggi-kampány a NoSalty-n


A téli Belevalók című játék sikere nyomán most újabb ötletes kampányt hozott össze a Maggi számára a NoSalty kreatív csapata. A januári kampányból már ismert Kék Csibe és barátai ezúttal a friss tavaszi zöldségekből készült krémleveseket népszerűsítik.

SGS

nosalty-leves

Itt a tavasz, a friss zöldségek szezonja, ami a téli szürkeség után igazi felüdülés, hiszen egyszerűen készíthetünk a segítségükkel vitamindús, színes fogásokat. Sokan választják ilyenkor a krémleveseket, amik rendkívül könnyen variálhatóak a szezon finomságaival. Ha ügyesen játszunk a színekkel és az ízekkel, ebben a formában a gyerekekkel is könnyebben megkedveltethetjük a zöldségeket.

Ezért is kapott kulcsszerepet a zöldségkrémleves a Maggi új, áprilisi kampányában, aminek a kreatív koncepciója és megvalósítása is a NoSalty csapat munkája. Célja a leves készítése során a tyúkhúsleveskocka használatának népszerűsítése, amitől még ízletesebbé varázsolható az elkészült étel.

Az egyedi rich media kampányban a képernyőre animált Kék Csibe előtt egyesével bukkannak fel a tavaszi zöldségek, és végigszaladva az oldalon, belepottyannak egy résbe – ha mindeközben a hirdetésre kattintunk, máris megkapjuk az imént említett tavaszikrémleves-receptet, ahol az előző fázisban látható zöldségek vidáman beleugrálnak a levesbe, amit a Kék Csibe befejezésként tyúkhúsleveskockával ízesít.

A megjelenés a NoSalty leveseinél (www.nosalty.hu/receptek/kategoria/levesek) érhető el, vagy az alábbi linken is megtekinthető: http://facebook.nosalty.hu/maggi/maggi-rich-media-preview.swf[1][2]

Az animációt és a kimeneti file-okat az 5Net Kft. valósította meg, és a Gemius hirdetési rendszer szolgálja ki.

A röpke félóra alatt elkészíthető finom és egészséges krémleves receptje megtalálható a NoSalty.hu oldalon a krémlevesek között, valamint a Maggi szakácsprofil-oldalán is:
http://www.nosalty.hu/recept/tavaszi-kremleves-fuszeres-kiflichipssel[3]

http://www.nosalty.hu/szakacs/maggi[4]

Szerkesztő: tradeeditor[5]

Címkék: , , , [6][7][8][9]

References

  1. ^ www.nosalty.hu/receptek/kategoria/levesek (www.nosalty.hu)
  2. ^ http://facebook.nosalty.hu/maggi/maggi-rich-media-preview.swf (facebook.nosalty.hu)
  3. ^ http://www.nosalty.hu/recept/tavaszi-kremleves-fuszeres-kiflichipssel (www.nosalty.hu)
  4. ^ http://www.nosalty.hu/szakacs/maggi (www.nosalty.hu)
  5. ^ tradeeditor (www.trademagazin.hu)
  6. ^ (www.trademagazin.hu)
  7. ^ (www.trademagazin.hu)
  8. ^ (www.trademagazin.hu)
  9. ^ (www.trademagazin.hu)


További hírek

Hétfőtől már három emeletes vonat közlekedik ezen a vonalon Magyarországon

A harmadik KISS is az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően szerezte meg az utasforgalom-próbaüzemhez szükséges engedélyeket.


Pozitívra javított adósbesorolásról és meghosszabbított hitelmoratóriumról szólt a hét

Ősszel is folytatódnak a gazdaságvédelmi intézkedések. A hét gazdasági összefoglalója.


Új fogyasztóvédelmi szabályok

A már hatályba lépett új rendelkezés megerősítette a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzési lehetőségeit.


Azonnali hatályú felmondás a gyakorlatban

A Munka törvénykönyve csak szűk esetkörben teszi lehetővé a felmondási idő nélküli munkaviszony megszüntetést.


Egyre problémásabbá vált a világ egyik legnagyobb gazdasági projektje

Szaúd-Arábia 2030-ra akarja átalakítani a gazdaságát és megszüntetni az olajfüggőségét. Felfoghatatlan pénzbe kerülő okosváros és napelem farm is van a tervek között.


Varga Mihály: Magyarország elismerése egyedülálló az EU-ban

Az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam adósbesorolásának kilátásait sem javították.Hatalmas változásra készül a Sberbank, csak kérdés, hogy sikerül-e neki?

Azt szeretnék, ha nem csak egy banknak látszanának.


Kína is bekerülhet az egyik legnagyobb kötvényindexbe

Fontos döntés előtt áll a kínai gazdaság.


Pozitívra javította Magyarország adósosztályzati kilátását a Moody's

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról Magyarország államadós-besorolásának kilátását a nemzetközi hitelminősítő.