2020. 09. 28. hétfő,
Így szakad ketté az ország - szomorú adatok Magyarországról A gazdagabb települések előnye tovább nőtt, míg a szegények egyre jobban leszakadtak - ez derül ki GKI Gazdaságkutató Zrt. elemzéséből, melyben megbecsülte a települések vásárlóerejét - amely az életminőség ... ...
Elúszott Budapest - gondok a tömegközlekedésben A heves esőzés miatt három villamosjárat helyett pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este a Facebook-oldalán az MTI szerint. A közlekedési vállalat szerint ... ...
Budapest helyett Magyarországot népszerűsítik A Magyarország turisztikai országmárka építéséről döntött a kormány. A kormány döntött a Magyarország turisztikai országmárka építéséről, ennek érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. rövid távú ... ...
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Magára találhat a Richter – technikai elemzés


2015. 04. 07. 11:54 | szerző: Random Capital

Vissza tudott térni az emelkedő ékbe a Richter árfolyama, így nem jött megerősítés az alakzat letörésére. Ezzel erősen negatív rövidtávú technikai kép hárult el egyelőre. Amennyiben 3900 alól pattanni tud a reggeli órákban, ismét célba veheti az alakzat tetejét.

15 perces

Erősödni tudott a Richter árfolyama a 3800-as szinttől, egészen 3900-ig tudott emelkedni a papír. Az itt húzódó akadály egyelőre megállította, így nem tudott kitörni a korrekciós csatornából az árfolyam. Amennyiben ez ma sikerül elhárulhat a rövidtávú kedvezőtlen technikai kép, és visszatérhet 4000-hez az árfolyam, illetve a 4100-as ellenállás teszteléséhez is a későbbiekben. A rubel erősödése pozitív lehet az árfolyam mozgása szempontjából, így érdemes lehet figyelni a papír ellenállásaira a következő napokban.

RICHTER 15perces

Napi

Nem került megerősítésre az emelkedő ék letörése, illetve a 3900 alatt csoportosuló mozgóátlagok fölött is tudta zárni a hetet a Richter árfolyama. Amennyiben a jelenlegi értékről pattanni tud, célba veheti az alakzat tetejét 4100 fölött. Ezzel az indikátorok vételi jelzése is visszatérhetne, és összességében nagyban javulna a rövidtávú technikai kép. Érdemes ma még szemmel tartani az alakzat alsó szárát, hiszen amennyiben jelentősen letörné ezt a támaszt az árfolyam, az továbbra is negatív jelzéssel bírna.

Richter Napi

árfolyam[1]random capital[2]Richter[3]technikai elemzés[4]


Magára találhat a Richter – technikai elemzésKirobbanó formában a BUX - technikai elemzés

Jelentős emelkedéssel zárta a napot a BUX határidős indexe, amivel visszakerült az emelkedő csatorna tetejéhez. Az erős bullish összkép megkérdőjelezhetetlen, de a jelenlegi szinten ismét előfordulhat kisebb pihenő, mielőtt tovább tud emelkedni az árfolyam.

[5]


Magára találhat a Richter – technikai elemzésFelpattanással próbálkozott az OTP - technikai elemzés

Tett egy felpattanási kísérletet az OTP árfolyama a tegnapi nap folyamán, azonban az emelkedést a nap végére teljes egészében visszatesztelte az árfolyam, ami megerősíti, hogy változatlanul eléggé behatárolt a papír tere az emelkedéshez.

[6]


Magára találhat a Richter – technikai elemzésA sáv tetejét ostromolja az MTelekom - technikai elemzés

A sáv tetejét tesztelte az MTelekom árfolyama a tegnapi nap folyamán, de kitörésre ezúttal sem került sor. Jót tenne a papírnak egy mélyebbre nyúló korrekció, ami továbbra is a favorizált forgatókönyv, de a kitörés lehetősége sem elvetendő teljes mértékben.

[7]


Magára találhat a Richter – technikai elemzésA Mol vitte ma a prímet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 460 pontos, 2,30 százalékos emelkedéssel, 20 462,45 ponton zárt kedden.

[8]


Magára találhat a Richter – technikai elemzésNekilendülhet a MOL - technikai elemzés

Fontos ellenállást tudott meggyőzően áttörni a csütörtöki nap folyamán a MOL árfolyama, ami megindíthatja fölfelé a papírt. Ma már a 13000-es szinttel próbálkozhat az árfolyam, e fölött pedig nagyobb tér nyílhat meg a további emelkedés előtt.

[9]


References

  1. ^ árfolyam (www.tozsdeforum.hu)
  2. ^ random capital (www.tozsdeforum.hu)
  3. ^ Richter (www.tozsdeforum.hu)
  4. ^ technikai elemzés (www.tozsdeforum.hu)
  5. ^ Kirobbanó formában a BUX - technikai elemzés (www.tozsdeforum.hu)
  6. ^ Felpattanással próbálkozott az OTP - technikai elemzés (www.tozsdeforum.hu)
  7. ^ A sáv tetejét ostromolja az MTelekom - technikai elemzés (www.tozsdeforum.hu)
  8. ^ A Mol vitte ma a prímet (www.tozsdeforum.hu)
  9. ^ Nekilendülhet a MOL - technikai elemzés (www.tozsdeforum.hu)


További hírek

Hétfőtől már három emeletes vonat közlekedik ezen a vonalon Magyarországon

A harmadik KISS is az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően szerezte meg az utasforgalom-próbaüzemhez szükséges engedélyeket.


Pozitívra javított adósbesorolásról és meghosszabbított hitelmoratóriumról szólt a hét

Ősszel is folytatódnak a gazdaságvédelmi intézkedések. A hét gazdasági összefoglalója.


Új fogyasztóvédelmi szabályok

A már hatályba lépett új rendelkezés megerősítette a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzési lehetőségeit.


Azonnali hatályú felmondás a gyakorlatban

A Munka törvénykönyve csak szűk esetkörben teszi lehetővé a felmondási idő nélküli munkaviszony megszüntetést.


Egyre problémásabbá vált a világ egyik legnagyobb gazdasági projektje

Szaúd-Arábia 2030-ra akarja átalakítani a gazdaságát és megszüntetni az olajfüggőségét. Felfoghatatlan pénzbe kerülő okosváros és napelem farm is van a tervek között.


Varga Mihály: Magyarország elismerése egyedülálló az EU-ban

Az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam adósbesorolásának kilátásait sem javították.Hatalmas változásra készül a Sberbank, csak kérdés, hogy sikerül-e neki?

Azt szeretnék, ha nem csak egy banknak látszanának.


Kína is bekerülhet az egyik legnagyobb kötvényindexbe

Fontos döntés előtt áll a kínai gazdaság.


Pozitívra javította Magyarország adósosztályzati kilátását a Moody's

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról Magyarország államadós-besorolásának kilátását a nemzetközi hitelminősítő.