2021. 04. 11. vasárnap, Leó, Szaniszló
Új gyógyszereket támogat az egészségbiztosító - sokan mégsem örülhetnek Több új, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatásra javasolt gyógyszerre mondott nemet az illetékes hatóság, mint amennyit befogadott a támogatási rendszerbe. A döntés következtében ... ...
Az AUDI AG sajtóközleménye: Változások az Audi igazgatótanácsában Szeptember 1-jével újjászerveződik az AUDI AG igazgatótanácsa. A Pénzügy, IT és integritás területet Alexander Seitz, a Marketing és értékesítés területet Bram Schot vezeti majd. A Személyügyek és szervezet terület élére Wendelin Göbel kerül. Az új termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanács...
Barkassy Grünfeld: hogyan írjunk alá helyesen? Egyesek tartanak attól, hogy a terjedelmes szerződések esetén a több száz kézjegy, aláírás mennyi időt vesz igénybe.
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Tárolja ingóságait biztonságosan (x)


Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.

Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában, főként az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már hosszú évek óta igen népszerű. A tengerentúlon már több évtizedes múltra tekint vissza a szolgáltatás, itt tehát már nagyon régen rájöttek az emberek, hogy mennyire meg tudják könnyíteni vele az életüket.

A szolgáltatás lényege, hogy egy hatalmas raktárépületet sok kisebb tárolóegységre osztanak, melyek külön-külön bérbe vehetők. Az ügyfelek így pontosan akkora raktárat bérelhetnek, amekkorára szükségük is van, nem kell egy feleslegesen tágas helyiséget megfizetniük.


A brit UK Self Storage Association szakmai szervezet felmérése szerint a Nagy-Britanniában bérbe adható raktárterület mérete eléri a 2,5 millió négyzetmétert, mintegy 750 létesítményben kínálnak ilyen szolgáltatást. Amerikában jóval magasabb ez az arány: itt minden állampolgárra 0,7 bérelhető négyzetméter jut.

Az iparág Nyugat-Európa többi országában is dinamikusan fejlődik: Franciaországban például már 200 magánraktár üzemel, míg Spanyolországban a helyszínek száma az utóbbi tíz év alatt meghaladta a 100-at. A felfelé ívelő nyugati trend a közép-kelet európai régió országaira is komoly hatással volt, Lengyelország, Csehország és Litvánia után tavaly hazánkban is megjelent a szolgáltatás.

Az Euro Mini Storage raktárépülete az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál, a Gyáli úton várja azokat, akiknek raktárhelyiségre van szüksége. Itt 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés védi, valamint egységenként telepített külön riasztók. A biztonságra tehát nem lehet panasz, de a bérlők így is a nap 24 órájában hozzáférhetnek holmijaikhoz, személyre szóló belépőkártyával.

Bővebb információ: www.euroministorage.com
[1]

References

  1. ^ www.euroministorage.com (adocean-hu.hit.gemius.pl)


További hírek

A kormány négy újabb pályázatot ír ki falusi fejlesztések támogatására

A pályázatokat május 12-e és június 11-e között lehet benyújtani, mondta Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.


Tengeri kertekben termeszthetik a jövő táplálékforrását

Az eddig kevéssé ismert tengerifű növény fenntartható, gazdaságos és különösen egészséges.


Melyik országban szinte megfizethetetlenek a lakások?

Már a romos épületekért is vagyonokat kell fizetni.


Rettegett a markolókezelő, aki megpróbálta kiásni a Szuezi-csatornába szorult teherhajót

Világszenzáció volt a kép, amelyen a hajóhoz képest apró géppel dolgozott.


Rengeteg autót szállított le a Rolls-Royce az elmúlt negyedévben

Ismét jól fogytak a különleges autócsodák.


Románia lett Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere

A magyar-román üzleti fórumon elhangzott az is, hogy cél a két ország együttműködésének további erősítése.


Elképesztő roham a brit Tescóban: 87 ezren álltak online sorba egy fura termékért

Kerti bútorból valószínűleg még sohasem rendeltek annyit, mint Angliában egy akciós rattan székből.


Tudta, hogy méhekkel felderíthetők a robbanószerkezetek?

Különleges kísérletek folynak Horvátországban, hogy megtalálják a még a föld alatt lévő taposóaknákat.


Tovább laknak otthon szüleiknél a fiatalok

A koronavírus-járvány alatt csökkent a 18-25 éves bérlők aránya a budapesti albérletpiacon.


Rendeződhet a sötét múltú bányák helyzete, amiktől a technológiai vállalatok függnek

A rossz hírű kisipari kongói kobaltbányászat megreformálását ígéri az állami vállalat.