2021. 07. 24. szombat, Kinga, Kincső
Így működött az ellenzéki összefogás Solymáron Noha a kormánypárti jelölt nyerte meg a solymári időközi választást, az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a Párbeszéd, a Momentum és a Liberálisok által közösen támogatott jelölt alig maradt le mögötte. A ... ...
Felgyorsult az amerikai szolgáltató szektor növekedése Az amerikai szolgálató szektor minden szegmensében felgyorsult a növekedés februárban, üteme 2018 júliusa óta a legmagasabb volt - közölte kedden az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató ... ...
Megérkezett a friss időjárás előrejelzés Vasárnap estig közepesen és erősen felhős lesz az ég, és többfelé - adott pontban akár több alkalommal is - lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. ... ...
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Tárolja ingóságait biztonságosan (x)


Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.

Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában, főként az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már hosszú évek óta igen népszerű. A tengerentúlon már több évtizedes múltra tekint vissza a szolgáltatás, itt tehát már nagyon régen rájöttek az emberek, hogy mennyire meg tudják könnyíteni vele az életüket.

A szolgáltatás lényege, hogy egy hatalmas raktárépületet sok kisebb tárolóegységre osztanak, melyek külön-külön bérbe vehetők. Az ügyfelek így pontosan akkora raktárat bérelhetnek, amekkorára szükségük is van, nem kell egy feleslegesen tágas helyiséget megfizetniük.


A brit UK Self Storage Association szakmai szervezet felmérése szerint a Nagy-Britanniában bérbe adható raktárterület mérete eléri a 2,5 millió négyzetmétert, mintegy 750 létesítményben kínálnak ilyen szolgáltatást. Amerikában jóval magasabb ez az arány: itt minden állampolgárra 0,7 bérelhető négyzetméter jut.

Az iparág Nyugat-Európa többi országában is dinamikusan fejlődik: Franciaországban például már 200 magánraktár üzemel, míg Spanyolországban a helyszínek száma az utóbbi tíz év alatt meghaladta a 100-at. A felfelé ívelő nyugati trend a közép-kelet európai régió országaira is komoly hatással volt, Lengyelország, Csehország és Litvánia után tavaly hazánkban is megjelent a szolgáltatás.

Az Euro Mini Storage raktárépülete az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál, a Gyáli úton várja azokat, akiknek raktárhelyiségre van szüksége. Itt 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés védi, valamint egységenként telepített külön riasztók. A biztonságra tehát nem lehet panasz, de a bérlők így is a nap 24 órájában hozzáférhetnek holmijaikhoz, személyre szóló belépőkártyával.

Bővebb információ: www.euroministorage.com
[1]

References

  1. ^ www.euroministorage.com (adocean-hu.hit.gemius.pl)


További hírek

Már több mint 23 ezren vesznek részt a Nyári diákmunka programban országszerte

A járási és kerületi hivatalok továbbra is várják a jelentkezőket.


Újra megszólalt a kriptovaluták egyik nagy manipulátora

Elon Musk elárulta, mit tervez a birtokában lévő digitális pénzvagyonnal.


Ez a világ legdrágább ingje, ön viselné?

A ruhadarabot egy 20 fős csapat készítette el, és a nap 24 órájában biztonsági őrök felügyelik.


A szaúdiak elárulták, ki lehet a világ utolsó olajhatalma

Az ország energiaminisztere szerint ők az utolsó csepp olajig fogják folytatni a kitermelést.


Az Etna utáni takarítás csődbe vihet szicíliai településeket

Pénzügyi összeomlást hozhat egyes városkákban a vulkáni hamu kezelése.


Kiderült, melyek az ország legjobb vidéki éttermei - galéria

A Dining Guide történetében először három vidéki étterem is az ország 10 legjobbja között szerepel.


Csővezetékek, tartályok szigetelése – Újdonság a piacon!

Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

Tovább a teljes cikkhez »


Megtalálták az ország legdrágább albérleteit: egy kastélyt havi 4 millió forintért lehet kibérelni

Egy friss felmérés szerint 270-szeres árkülönbségek vannak országos szinten a lakásbérleti díjak között.


Vége a kizárólagos szerződéseknek, augusztustól szélesedik az italkínálat a vendéglátóhelyeken

Augusztustól minden vendéglátóhely köteles legalább két különböző gyártó termékeit kínálni a fogyasztóknak.


Ezzel a befektetéssel egyetlen nap alatt egy egész vagyont lehetett keresni

Történelmet írt a tőzsdén az indiai ételszállító óriáscég, amely a kontinensnyi ország első, nyílt piacra lépő unikornisa.