2020. 10. 01. csütörtök, Malvin
Rabszolgatörvény - éjszaka is összecsaptak a rendőrök és a tüntetők Az Országgyűlés csütörtökön fejezi be 2018-as munkáját. Szerdán a képviselők elfogadták a munka törvénykönyve módosítását, amely ellen a parlamentben az ellenzéki képviselők, majd a Kossuth téren és ... ...
Mi a különbség lakáshitel-ajánlat és lakáshitel-ajánlat között? Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összeget veszünk fel és mennyit kell visszafizetnünk.
Jól működött az azonnali fizetési rendszer A rendszer márciusi indulása óta több mint 50 millió tranzakciót, mintegy 7500 milliárd forint értékben.
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Tárolja ingóságait biztonságosan (x)


Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.

Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában, főként az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már hosszú évek óta igen népszerű. A tengerentúlon már több évtizedes múltra tekint vissza a szolgáltatás, itt tehát már nagyon régen rájöttek az emberek, hogy mennyire meg tudják könnyíteni vele az életüket.

A szolgáltatás lényege, hogy egy hatalmas raktárépületet sok kisebb tárolóegységre osztanak, melyek külön-külön bérbe vehetők. Az ügyfelek így pontosan akkora raktárat bérelhetnek, amekkorára szükségük is van, nem kell egy feleslegesen tágas helyiséget megfizetniük.


A brit UK Self Storage Association szakmai szervezet felmérése szerint a Nagy-Britanniában bérbe adható raktárterület mérete eléri a 2,5 millió négyzetmétert, mintegy 750 létesítményben kínálnak ilyen szolgáltatást. Amerikában jóval magasabb ez az arány: itt minden állampolgárra 0,7 bérelhető négyzetméter jut.

Az iparág Nyugat-Európa többi országában is dinamikusan fejlődik: Franciaországban például már 200 magánraktár üzemel, míg Spanyolországban a helyszínek száma az utóbbi tíz év alatt meghaladta a 100-at. A felfelé ívelő nyugati trend a közép-kelet európai régió országaira is komoly hatással volt, Lengyelország, Csehország és Litvánia után tavaly hazánkban is megjelent a szolgáltatás.

Az Euro Mini Storage raktárépülete az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál, a Gyáli úton várja azokat, akiknek raktárhelyiségre van szüksége. Itt 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés védi, valamint egységenként telepített külön riasztók. A biztonságra tehát nem lehet panasz, de a bérlők így is a nap 24 órájában hozzáférhetnek holmijaikhoz, személyre szóló belépőkártyával.

Bővebb információ: www.euroministorage.com
[1]

References

  1. ^ www.euroministorage.com (adocean-hu.hit.gemius.pl)


További hírek

Világörökségi helyett kőolaj kitermelési helyszín lehet a világ egyik legnagyobb tavából

A Csád-tó térsége az olaj- és a bányaipar számára is értékes lehetőségeket rejt.


Ez lesz a tíz legnépesebb ország a század végére

Meglepő eredményt hozott az előrejelzés.


Robbanásveszélyes több Boeing üzemanyagtartálya

Több száz repülőn kell módosításokat végrehajtani.


Így fizethet egyszerűen és biztonságosan az interneten

A bankkártya adatok ma már biztonságosan le is menthetők, így tovább egyszerűsödik a vásárlás.


Szijjártó Péter: Minden feltétel adott a magyar és kirgiz vállalatok szoros együttműködéséhez

A két ország illetékesei aláírták a beruházásvédelmi és a kettős adóztatás elkerüléséről szóló megállapodást.


A kerékbilincs levétele a szabálysértés elismerését jelenti?

Szabálytalan parkolás esetén a közterület felügyelet munkatársa jogosult a jármű kerekén kerékbilincset elhelyezni.


Középpontban a pénzügyi digitalizáció, a fintech és az okos települések fejlesztése

Együttműködési szándéknyilatkozat a Digitális Jólét Program és az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége között.


50 pontos javaslatcsomagot készített az MNB

A kormány válságkezelő és gazdaságélénkítő munkáját támogatják.


Hatalmas összegeket veszítenek a Vörös Ördögök a járvány miatt

A zártkapus meccsek jelentős veszteségeket okoznak, és nem tudni, mikor térnek vissza a nézők a stadionokba.


Kiderült, mennyi élelmiszert pazarlunk el Magyarországon

Az idén szervezik meg először az ENSZ kezdeményezésére az élelmiszer-pazarlás elleni világnapot.