2021. 10. 17. vasárnap, Hedvig
Így tudjuk kiszámolni, hogy mennyi szabadság jár nekünk az idén Minden munkavállaló saját maga számára is ki tudja számolni, hogy idén hány nap szabadságot fog tudni igénybe venni.
Dán siker az Anilogue-n Martina Scarpelli olasz rendezőnő Egg (Tojás) című, dán produkcióban készült alkotása nyerte a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál rövidfilmes versenyének fődíját, az egészestés filmek mezőnyében ... ...
Berobbant egy bánya Németországban - sokan a föld alatt rekedtek Robbanás történt pénteken egy németországi bányában, legalább két ember megsérült, harmincöten pár órára a föld alatt rekedtek. A Halle közelében fekvő teutschenthali létesítményben reggel következett ... ...
Keresés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés
0
5
4
3
2
1
0

Tárolja ingóságait biztonságosan (x)


Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.

Költözés, lakásfelújítás alkalmával, vagy ha hosszabb utazásra indulunk, gondot okozhat, hol tároljuk értékeinket, használati tárgyainkat. Olyan helyre van szükségünk, ahol biztonságosak a körülmények, de a pénztárcánkat nem terheli meg túlságosan. Itt jönnek a képbe az önkiszolgáló raktárak.Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában, főként az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már hosszú évek óta igen népszerű. A tengerentúlon már több évtizedes múltra tekint vissza a szolgáltatás, itt tehát már nagyon régen rájöttek az emberek, hogy mennyire meg tudják könnyíteni vele az életüket.

A szolgáltatás lényege, hogy egy hatalmas raktárépületet sok kisebb tárolóegységre osztanak, melyek külön-külön bérbe vehetők. Az ügyfelek így pontosan akkora raktárat bérelhetnek, amekkorára szükségük is van, nem kell egy feleslegesen tágas helyiséget megfizetniük.


A brit UK Self Storage Association szakmai szervezet felmérése szerint a Nagy-Britanniában bérbe adható raktárterület mérete eléri a 2,5 millió négyzetmétert, mintegy 750 létesítményben kínálnak ilyen szolgáltatást. Amerikában jóval magasabb ez az arány: itt minden állampolgárra 0,7 bérelhető négyzetméter jut.

Az iparág Nyugat-Európa többi országában is dinamikusan fejlődik: Franciaországban például már 200 magánraktár üzemel, míg Spanyolországban a helyszínek száma az utóbbi tíz év alatt meghaladta a 100-at. A felfelé ívelő nyugati trend a közép-kelet európai régió országaira is komoly hatással volt, Lengyelország, Csehország és Litvánia után tavaly hazánkban is megjelent a szolgáltatás.

Az Euro Mini Storage raktárépülete az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál, a Gyáli úton várja azokat, akiknek raktárhelyiségre van szüksége. Itt 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés védi, valamint egységenként telepített külön riasztók. A biztonságra tehát nem lehet panasz, de a bérlők így is a nap 24 órájában hozzáférhetnek holmijaikhoz, személyre szóló belépőkártyával.

Bővebb információ: www.euroministorage.com
[1]

References

  1. ^ www.euroministorage.com (adocean-hu.hit.gemius.pl)


További hírek

Elővásárlási jog a társasházban

A Kúria az elővásárlási jog tárgyában több fontos döntést is hozott, ami nem könnyíti meg az eladó és a vevő helyzetét.


Ezek a világ legdrágább és legértékesebb állatai - galéria

Szuperjuhtól a kék bálnákon át a pandákig. Mi határozza meg egy állat értékét, és mi egy-egy példány árát?


Észak-Korea váratlanul fegyverexpót rendezett - galéria

Különös a gigantikus fegyverkiállítás időzítése. Vélhetően nem az üzletszerzés volt Phenjan elsődleges célja.


Megszólalt a NAV: ezt mindenképpen tudni kell az szja-visszatérítésről!

Tíz plusz egy kérdésben összefoglaljuk az szja-visszatérítés körüli legfontosabb felvetéseket.


Ők keresnek most a legjobban a TikTok-on - galéria

Nem meglepő, hogy ez a platform is kitermelte a maga dollármilliomosait.


Magyar búzasör ért el sikert egy csehországi sörversenyen

A pécsi főzet a külföldi bírákat is meggyőzte.


Így alakulnak jövőre a balatoni horgászjegyárak

Fontos kérdések szerepeltek a VII. Balatoni Horgász Konferencia napirendjén.


Újabb tőkebefektetéssel támogatja a kormány a hazai startup cégeket

Meg kell erősíteni a magas hozzáadott értéket képviselő vállalkozásokat - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.


Megkezdődött a Budapest-Belgrád vasúti korszerűsítés magyarországi szakaszának kivitelezése

Ünnepélyes alapkőletétellel és az elhasználódott vasúti pálya egy részének elbontásával vette kezdetét az előkészítés.


Covid-vakcinához jutott a világ legszegényebb országa is

Az Afrika közepén elhelyezkedő Burundi Kínától kapott koronavírus elleni oltóanyagot.